3 x raak vandaag; chapeau!

Vandaag, vrijdag 3 november, bezocht ik een aantal fysieke winkels en tot 3 maal toe was het CHAPEAU.
De eerste mooie ervaring was bij Lunokitchen in Hilversum. Rond half één vanmiddag kwam ik binnen om te lunchen. Een jongedame kwam mij tegemoet en op een vriendelijke toon luidde het: “welkom mijnheer, zoekt u een gezellig plekje op”.
Warm welkom, heerlijke lunch genoten, prijs- kwaliteitverhouding was prima.
Aanbevolen: www.lunokitchen.nl

Na de lunch liep ik door de winkelstraat van Hilversum bij de Libris boekhandel naar binnen. (Boeken kopen en lezen is mijn hobby). Prachtige winkel met een professionele, gezellige uitstraling. Ik werd door een medewerker aangesproken en hij vertelde mij enthousiast dat er ook in de “kelder” van de winkel een afdeling was met boeken. Ik voelde mij als klant welkom. Twee boeken heb ik gekocht en verheug me nu al op het weekend om te lezen, te studeren.
Gewoon een top boekhandel in Hilversum: https://www.libris.nl/voorhoeve/

Tenslotte mijn 3e keer raak: Landwaart Culinair in Maartensdijk.
Groenten, fruit, delicatessen, patisserie. Het water liep uit mijn mond. De producten schreeuwden mij toe: koop mij, eet mij. In één woord: geweldig.
Dit moet je echt ervaren, je moet er naar toe. Wat een passie, wat een uitstraling, wat een assortiment en fantastisch gepresenteerd. Ik had een gesprek met een medewerker die straalde, ik kreeg zelfs een kop koffie van haar. Als je daar toch mag werken, dan is het iedere dag genieten. Blij verrast. Prachtige ervaring. Ik heb heerlijke producten gekocht, dat wordt dus echt genieten. Chapeau voor dit bedrijf: https://www.landwaartculinair.nl

De moraal van dit verhaal: de fysieke winkel heeft echt bestaansrecht, heeft echt toekomst! Voorwaarden zijn wel: deskundig en kwalitatief personeel (mensen maken het verschil) + een frisse inrichting en uitstraling van je winkel.

Heb jij als ondernemer ook behoefte aan een frisse diagnose en een praktische behandeling van jouw winkel, van jouw bedrijf, van jouw personeel?
Zodat je meer omzet en een optimaal resultaat behaalt?
Bel dan Arco

Tot snel,

Arco Prins
Bedrijfscoach

T: 06 – 39 31 43 51
M: arco@prinsatc.nl
W: www.prinsatc.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *