Onderhoud is je behoud

“Onderhoud is je behoud”

De bovenstaande spreuk is van ma Prins, mijn moeder, 72 jaar oud en nog kerngezond gelukkig.
Onderhoud is je behoud: het geldt voor heel veel zaken in je leven.
Je tuin, je auto, je huis, want als je dat niet onderhoudt dan verwaarloost het en dan wordt het één grote puinhoop (met alle financiële problemen en huwelijksproblemen erbij).
Maar de spreuk van moeder Prins is ook gericht op je huwelijk, je familie, je vriendschappen en last but not least: je overzicht met taken en projecten bijvoorbeeld in Outlook.

Allereerst een tip van Arco voor jou:

Ik heb in mijn agenda op iedere donderdag van de week van 17 tot 18 uur gereserveerd staan voor mijn wekelijks onderhoud.
In dat uur neem ik al mijn projecten en taken door; het is slim als je bijvoorbeeld je leesvenster rechts of onder in je scherm aan hebt staan, dat werkt makkelijk. Tijdens dit doornemen neem ik ook de agenda voor de komende week door. Zo krijg je een goed beeld of je alles goed in het vizier hebt. Donderdag is handig want dan kun je nog je collega’s of je manager een herinneringsmail sturen zodat je voor het weekend een reactie ontvangt.

Want je wilt geen losse eindjes; je wilt immers iedere dag je hoofd en je inbox leeg hebben (titel van een boek van Taco Oosterkamp). Na dit wekelijks onderhoud ben ik weer helemaal bij en blij. Daarna trakteer ik mijzelf op een heerlijke bak koffie met gebak (meestal van banketbakker Prins uit Alblasserdam ;).

Onderhoud is je behoud:

Ik spreek veel ondernemers en kenniswerkers: de rode draad in hun verhaal is dat er zoveel zaken, zoveel ideeën in hun hoofd zitten maar in toenemende mate geen overzicht hebben en veel last van stress hebben. Mogelijk geldt dit ook voor jou. Er is een oplossing, er is een methodiek waar je minder stress en meer overzicht van krijgt.
Ook jij kunt dit gaan ervaren, het kost je een beetje maar het levert je enorm veel op.
Opleiden kost geld, maar niet opleiden kost kapitalen; wie het vatte, die vatte het.
Volg nu de training van Arco en schrijf je snel in of bel Arco 06 – 39 31 43 51.

Onderhoud is je behoud.
Het is handig voor jou en voor al je medewerkers: niet harder werken, maar slimmer werken!
Met je wekelijks onderhoud ben je altijd bij en blij.

Tot spoedig ziens,

Arco

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *