Arco Prins

Procesverbeteraar – trainer

Graag wil ik jou een eerste persoonlijke indruk geven van wie ik ben.

Ik ben Arco Prins, getrouwd met Lieneke, vader van onze dochters Anne-Marie en Marie-Christine en van onze zoon Aart-Jan; schoonvader van Arie, hij is getrouwd met onze oudste dochter Anne-Marie. Dankbaar en trots ben ik op ons gezin.

Vanaf mijn geboorte in 1967 ben ik opgegroeid in Oud-Beijerland in de Hoekse Waard. Mijn opleidingsweg is samen te vatten in het woord “stapelen”.  Ik genoot en geniet van het studeren; na de MAVO en de MEAO heb ik mijn militaire dienstplicht vervuld. Vervolgens ben ik in 1987 gaan werken en heb veel opleidingen naast mijn werk gedaan, o.a. MBA, SPD, Hogere Bedrijfskunde en diverse andere trainingen op het gebied van management, communicatie en persoonlijke effectiviteit en efficiency. Ook nu volg ik ieder jaar nog verschillende trainingen om mij te blijven ontwikkelen zodat ik met deze bagage ook optimaal mijn werk kan doen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht.

Vanaf 1987 heb ik in diverse rollen, in verschillende organisatieculturen en in verscheidene branches gewerkt. Ik doe mijn werk met veel plezier, humor en enthousiasme. Toegevoegde waarde leveren staat voor mij voorop. Ik heb veel geleerd en veel afgeleerd; dat proces gaat iedere dag door. In de periode 2005 t/m 2013 heb ik één avond per week de rol van docent bij hogeschool Markus Verbeek Praehep vervuld. Bij mijn werkgevers gaf ik regelmatig incompany trainingen o.a. slimmer en efficiënter werken. Kennis delen door middel van het trainen is echt mijn passie om zo mensen vooruit te helpen.

Achteruit en vooruit

De toekomst is belangrijk maar niet zonder naar het verleden en het heden te kijken. Het leven is voor mij een leerschool. Ik ben door vallen en opstaan wie ik nu ben. Tevredenheid en geduld zijn niet mijn sterkste karaktereigenschappen. Ik wilde altijd maar meer en altijd maar sneller. Stapsgewijs heb ik dat wat afgeleerd, maar het is en blijft voor mij wel belangrijk om steeds weer mijn zegeningen te tellen en te leren dat zorgvuldigheid en snelheid in balans moeten zijn om echt resultaten te behalen.

“Falen is succes als we ervan leren” (van Malcolm Forbes).

Dit is het belangrijkste wat u over mij moet weten

Ik ben er voor jou en voor jouw medewerkers. Met mijn kennis, mijn ervaringen en mijn daadkracht help ik jou en je organisatie verder. Vooruit gaan. Gedreven, gepassioneerd, en met empathie en humor wil ik toegevoegde waarde leveren.

” Het doel bepaalt de koers “ – Arco Prins

Voor meer informatie verwijs ik jou graag naar mijn LinkedIn profiel:

Hier geloof ik in en dit is waarom ik doe wat ik doe

Ik ben ervan overtuigd dat succes een werkwoord is. Daarom haal je alleen resultaten met je persoonlijke actie. Dat is de reden waarom ik met passie mensen enthousiasmeer, motiveer en inspireer.

Ik geloof dat het doel de koers bepaalt. Stephen R. Covey schreef het al in zijn boek (de zeven eigenschappen van effectief leiderschap):

“Begin met het einde voor ogen.“ Dit geldt zowel in persoonlijk als in zakelijk opzicht.”

30 jaar praktijkervaring in:

Rollen

  • Directeur bedrijfsvoering
  • Businesscontroller
  • Trainer
  • Docent hogeschool (avondopleiding)
  • Verkoopadviseur
  • Projectleider

Branches

MKB / Industrie / Zorg / Onderwijs

Visie

“Het verschil maken en het verschil zijn in het effectiever en efficiënter maken van organisaties in Nederland.“ 

Missie

“Ondernemers en zorgorganisaties helpen vooruitgang in hun bedrijfsvoering te realiseren.”

Kernwaarden

  1. Resultaatgericht
  2. Eenvoudig
  3. Onderscheidend

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag!

© Copyright - Arco Prins